TAGSTER Limited is sinds 2005 de leverancier voor de autobranche in Groot-Brittannië. En nu we meer dan 10 jaar ervaring hebben, breiden we onze diensten en onze kennis uit naar Nederland.

Wij bieden een divers assortiment aan automotive producten die u ondersteunen bij het besturen, beschermen en promoten van uw bedrijf.

Onze sleutellabels zijn onverslaanbaar wat betreft keus, kwaliteit en prijs. De sleutellabels worden in een ruime kleurselectie aangeboden en zijn stevig geconstrueerd, zodat ze tegen de eisen van een drukke bedrijfsvoering bestand zijn.

Ons sleuteltrackingsysteem is een populair alternatief voor sleutellabels en sleutelkasten. Met ons trackingsysteem hoeft u nooit meer op zoek naar uw sleutels.  Onze producten zijn simpel, efficiënt en kosteneffectief.

Uiteraard wordt een staffel gehanteerd voor grotere bestellingen. De geschatte levertijd voor onze producten is 2-4 werkdagen. Aarzel niet om ons te contacteren. Ons deskundig en behulpzaam verkoopteam is bereikbaar op: 020 703 8276 of stuur ons een e-mail: sales@tagster.nl

 

 

Wij bespreken graag uw wensen.