TAGSTER is in 2005 opgericht en heeft in ruim tien jaar een conduitestaat opgebouwd van autohandel-promoartikelen van hoge kwaliteit en van excellente klantenservice.

Wij begrijpen de behoeften van hardwerkende autodealers. Ons bedrijf biedt dan ook een groot assortiment producten die u ondersteunen bij het besturen, beschermen en promoten van uw bedrijf.

Onze sleutellabels worden in een ruime kleurselectie aangeboden en zijn stevig geconstrueerd, zodat ze tegen de eisen van een drukke bedrijfsvoering bestand zijn. Ons sleuteltrackingsysteem is een populair alternatief voor sleutellabels en sleutelkasten. Met ons trackingsysteem hoeft u nooit meer op zoek naar uw sleutels.  Onze producten zijn simpel, efficiënt en kosteneffectief.

Naast een breed assortiment producten van eigen merk bieden wij vele andere kernartikelen voor de autohandel. Aarzel niet contact op te nemen met ons deskundige en behulpzame verkoopteam: 020 703 8276, of stuur ons een e-mail: sales@tagster.nl. We bespreken uw wensen graag met u.

 

En voor onze Britse website, bezoek ons ​​op: www.tagster.co.uk